Virgin Nails Rubber Base Gel "Pink" (16)

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)

Rubberbase Gel #16

Best verkoche product in onze webshop...Wij zijn super trots en blij met dit product!

"Als je de Rubberbase Gel hebt geprobeerd wil je niks anders meer!!!"


De Rubberbase Gel van Virgin Nails verstevigt de natuurlijke nagels. Dankzij de stevigheid en de flexibiliteit van het product zullen nagels niet snel scheuren of breken en kunnen de nagels op een gezonde manier groeien. Dit product is uitermate geschikt voor de "Natural Nail Treatment". 

De Rubber Base Gel bevat een primer waardoor de hechting van het product uitmuntend is. 

Alle rubber base gels zijn geschikt voor een Natural Nail Treatment. 

De Rubberbase Gel van Virgin Nails heeft een zeer fijne viscositeit waardoor deze niet uitloopt maar wel fijn self-leveling is. 


De Rubber Base Gel is Soak - Off wat betekent dat deze prima afweekbaar is. Wij raden aan om bij een "opgebouwde nagel" het merendeel eerst te vijlen of met de frees te verwijderen.

Let op: De Rubber Base Gel vervangt een normale Base Coat. indien de klant tijdens het uitharden warmte ervaart op de nagel breng het product dan dunner aan. De heatspike wordt vaak ervaren als het product te dik wordt aangebracht. 

Dit product is gevoelig voor zonlicht en temperatuurverschillen. Bewaar het op een donkere koele plek (in een kast of lade). Bewaar deze producten niet achter glas of dichtbij een raam. Ook een geblindeerd raam laat UV straling door. Wij kunnen helaas geen garantie geven op producten die zijn uitgehard in een flesje omdat de oorzaak hiervan een externe factor is waar wij geen invloed op hebben.

Kijk ook eens naar onze andere rubber base kleuren


Keywords: Rubberbase, Rubberbase Gel, Rubber Base, natural nail treatment, Builder in a Bottle, BIAB, TGB, TS Gel, B Bottle, Bottled Buider, Bottle Builder, Build that Nail, Builder Base, Brush on Builder Gel, Building Gel, 
 

Specificatie Omschrijving
Kleur Rose
© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel