incl. gratis gelpolish

Marathon M3 Champion Frees

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 160,00 (inclusief 21% btw)

 

Ontvang nu bij aankoop van jouw Marathon Champion 3 Frees een Gelpolish kleur uit de Color Collection  naar keuze (vermeld de kleur in het opmerkingenveld bij het betaalproces) en een leuk presentje voor slechts €160 inclusief BTW (de goedkoopste in Nederland!)   

De Marathon Champion 3 is de beste frees in de nagelindustrie in dit prijs segment. Deze nagelfrees is compact en solide en neemt niet veel ruimte in beslag op je tafel. Tevens is hij door z'n kleine formaat makkelijk mee te nemen voor de ambulante nagelstyliste of pedicure. De frees is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Het handstuk is wit en is te bedienen met de traploos instelbare knop op de motor tot maximaal 30.000 toeren of met het bijgeleverde voetpedaal. Het handstuk kan worden opgeborgen in het plastic opberstuk wat aan beiden kanten van de motor kan worden bevestigd of op de bijgeleverde siliconen houder. Door middel van een handig twist-lock systeem kun je de bitjes in het handstuk vervangen. De bitjes bewaar je in de handige gaatjes aan de bovenkant van de motor zodat deze altijd binnen handbereik zijn.

Het handstuk is trillingsvrij. Een trillingsvrij handstuk voorkomt "slapende vingers" en op termijn ook spier en gewrichtsklachten aan pols, elleboog en schouder. Een zeer belangrijk aspect bij veelvuldig gebruik. 

Van deze frees heb jij gegarandeerd plezier! 

 

Kenmerken Marathon M3 Champion:

- Afmetingen motor: (b x l x h) 11,8 x 15,8 x 7,8
- Afmetingen handstuk: (l x b) 13,6 x 2,6
- Gewicht motor: 1,23kg
- Gewicht handstuk: 158 gram
- traploos instelbaar
- links- en rechtsom draaiend
- snelheid maximaal 30.000 toeren
- voet- en/of handbediening
- twist-lock sluiting handstuk
- met bijgeleverde transparante houder links of rechts te bevestigen
- met bijgeleverde siliconen houder
- minimale vibratie in handstuk tijdens gebruik
- geluidsarm
- makkelijk mee te nemen
- makkelijk in gebruik
- € 160,00 inclusief BTW (goedkoopste van NL) 

Heb jij toch nog vragen na het lezen van bovenstaande? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Niet tevreden? 

Je kunt jouw frees vrijblijvend testen. Ben jij niet tevreden? Neem dan contact met ons op. Je kunt jouw frees binnen 14 dagen retourneren (let op, is de frees langdurig gebruikt? Dan valt dit niet onder testen). 


Garantie 
12 maanden garantie op motor en handstuk. Schade door vallen, vloeistoffen of onprofessioneel gebruik vallen niet onder de garantie. Onder onprofessioneel gebruik verstaan wij ook ophoping van stof in de motor of het handstuk. 

Gaat jouw motor of handstuk stuk? Wij adviseren je om direct contact met ons  op te nemen. Ga vooral niet zelf proberen eea te repareren. Hierdoor kan jouw garantie vervallen. Wij hebben jarenlange ervaring met deze frees en kunnen je helpen en adviseren of zorgen voor reserve onderdelen. 

Jouw frees moet regelmatig schoon worden gemaakt en worden ontdaan van stof. Dit geldt voor zowel het handstuk als de motor. Wij kunnen je hierbij helpen, adviseren en ondersteunen. Neem hiervoor contact met ons op. 
 

Keywords:

Marathon frees, Marathon M3, Marathon 3, Saeyang frees, Saeyang Marathon, freestoestel, freesmachine, nagelfrees

© 2017 - 2021 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel