Virgin Nails Rubber Base "Pink Silver"

Vorige Artikel 6 van 28 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Rubberbase Gel

Deze Rubber Base Gel dient als extra versteviging van de natuurlijke nagel. Dankzij de primer/bonder die de Rubberbase Gel bevat is de hechting perfect te noemen. 

Door het self-pinching effect van een Rubberbase Gel ontstaat er een diepere c-curve in de natuurlijke nagel waardoor de nagel steviger zal worden en minder snel zal breken. De Rubberbase Gel is perfect voor de Natural Nail Treatment

Deze Gel heeft een roze met een zilveren/parelmoer glitter erin en is perfect voor een natural look met een twist. Ook kun je er een mooie babyboom mee maken (in combinatie met rubber base Milky White) 

Rubber Base gel


De Rubber Base Gel is Soak - Off wat betekent dat deze prima afweekbaar is. Wij raden aan om bij een "opgebouwde nagel" het merendeel eerst te vijlen of de frees te gebruiken.

 

Let op: De Rubber Base Gel vervangt een normale Base Coat. indien de klant tijdens het uitharden warmte ervaart op de nagel gebruik je de low heat functie van onze lamp.

Dit product is gevoelig voor zonlicht en temperatuurverschillen. Bewaar het op een donkere koele plek (in een kast of lade). Bewaar deze producten niet achter glas of dichtbij een raam. Ook een geblindeerd raam laat UV straling door. Wij kunnen helaas geen garantie geven op producten die zijn uitgehard in een flesje omdat dit wordt veroorzaakt door externe factoren waar wij geen invloed op hebben.


Bekijk ook eens onze andere kleuren rubber base
Keywords: Rubberbe Gel, Rubber Base, natural nail treatment, Builder in a Bottle, BIAB, TGB, TS Gel, B Bottle, Bottled Buider, Bottle Builder, Build that Nail, Builder Base, Brush on Builder Gel, Building Gel, 

Specificatie Omschrijving
Kleur Rose
© 2017 - 2022 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel