Gratis Gelpolish

Virgin Nails oefenhand

Artikel 1 van 1
€ 120,00 (inclusief 21% btw)

 

De hele maand januari een gratis kleurtje Gelpolish naar keus bij jouw oefenhand! (geef in de opmerkingen bij het afrekenproces de kleur van jouw keuze op)

De handen zijn uit voorraad leverbaar. 

De siliconen oefenhand van Virgin Nails is ideaal om jouw product applicatie, technieken en nailart op te oefenen en te showen.

Deze realistische oefenenhand is ideaal voor de beginnende nagelstyliste als ook de gevorderde.

De hand is voorzien van een flexibel armatuur waardoor je de vingers in alle posities kan plaatsen (let op, behandel je oefenhand met liefde).

Schuif een tip van de juiste maat zo diep mogelijk in de nagelriem. Vervolgens kun je hierop werken zoals op een normale hand. Wil jij oefenen met sjablonen? Plaats dan een een stukje tape rond de vinger waarop je het sjabloon kan vastplakken. Je kunt eventueel met acryl lijm een tip vastplakken op het nagelbed (basisnagel). Hierdoor blijft de nagel beter zitten en kun je bijvoorbeeld oefenen met vijl- en freestechnieken (tips worden niet bijgeleverd, wij adviseren straight forward tips). De basisnagel kun je gemakkelijk vastplakken met acryl lijm welke je normaal ook gebruikt voor tips om de natuurlijke nagel mee te verlengen. 

Je kunt ook full cover tips gebruiken als basisnagel. 

Trek de basisnagels nooit van de siliconen oefenhand af. Verwijder deze d.m.v. vijlen of met aceton 

Is jouw realistische oefenhand vies en stoffig geworden? Spoel deze dan af onder de warme kraan met eventueel een beetje zeep en laat drogen.

De hand is beschikbaar in 1 kleur en wordt standaard geleverd exclusief steun. Geef aan of jij een linker of rechter oefenhand wenst en of je een steun/klem erbij wilt.

Heb jij verder nog vragen over de realistische oefenhand? Stuur ons dan een mail of whatsapp berichtje. 

© 2017 - 2021 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel