Shemax Pro Tafelmodel "Pink" -pre order

Vorige Artikel 6 van 15 Volgende
€ 360,00 (inclusief btw)

Shemax Style Pro Pink.
 

Deze kleur is momenteel niet uit voorraad leverbaar. Wij leveren deze uit zodra de voorraad is aangevuld (verwachting maart 2023).

Je gezondheid is je allerbelangrijkste bezit. Een goed afzuigsysteem is van groot belang.

Dit tafelmodel stofafzuiging van Shemax laat andere tafelmodellen in het niet vallen. Naast de geweldige technologische kenmerken is het ontwerp om door een ringetje te halen en misstaat deze afzuiging niet op jouw werkblad. Geen stof meer op plekken waar je het niet wilt hebben. Als het stof eindigt in het filter...waar het hoort! Dit beloven wij jou plechtig!!! 

Het belangrijkste kenmerk van dit tafelmodel is de aanwezigheid van 2 motoren in plaats van 1 zoals bij veel andere afzuigsystemen het geval is. Door de aanwezigheid van 2 centrifugaal motoren is het zuigvermogen gelijkmatig verdeeld over het hele oppervlak. Ter vergelijking: bij afzuigsystemen met 1 motor werkt het stofopvanggebied alleen op de plek waar de motor zit. Bij deze machine wordt stof gelijkmatig aangetrokken over het gehele werkgebied van 24 x 17cm. Schone lucht wordt afgevoerd zodat de motor niet oververhit raakt.

De afneembare grill van de machine zit met magneten vast. De grill is makkelijk te verwijderen om het filter te reinigen. Onder de grill zit het herbruikbare filter wat uitgeklopt kan worden. Wij adviseren het filter na een werkdag te legen en elke 2 maanden te vervangen bij fulltime gebruik (6 klanten per dag, 5 dagen per week). Naast het bijgeleverde filter zijn de filters ook los verkrijgbaar. Voor een langere levensduur van uw machine raden wij aan dit advies op te volgen. Gebruik geen filters welke niet voor deze machine bestemd zijn. Dit kan het vermogen doen toenemen en de machine kan hierdoor oververhit raken.

Technische specificaties:

  • 50W
  • snelheid 5m/s
  • capaciteit tot 800m3/h
  • snelheid traploos instelbaar d.m.v. aan/uit draaiknop aan de zijkant
  • laag geluidsniveau van 45 tot +/- 60 decibel
  • afmeting afzuig oppervlak 24 x 17cm
  • ameting machine Lengte 36cm x Breedte 20cm x Hoogte 7,5cm
  • complete set incl. filter en instructies.


Twijfels?
 

Twijfel jij over de werking of kwaliteit van deze afzuiger of zie je hem het liefst eerst in het echt? Bij ons in de salon in Purmerend kun je hem testen. Tevens kunnen wij altijd informeren bij andere kopers in jouw omgeving of je het apparaat bij hen mag testen. Stuur ons vooral een mailtje voor meer informatie.

 

Niet tevreden?

Je kunt het afzuigsysteem vrijblijvend testen. Ben jij niet tevreden? Neem dan contact met ons op. 

 

Garantie

12 maanden garantie. Schade door vallen, vloeistoffen, onprofessioneel of verkeerd gebruik vallen niet onder de garantie. Het niet tijdig vervangen van het filter valt onder onprofessioneel gebruik. Filters dienen bij ons aangekocht te worden of aantoonbaar bij een van onze distributeurs. 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel