Virgin Nails Rubber Base Gel "Silk" (25)

Vorige Artikel 21 van 28 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)

Rubberbase Gel Silk #25

Best verkochte product in onze webshop...Wij zijn super trots en blij met dit product!

"Als je de Rubber Base Gel hebt geprobeerd wil je niks anders meer!!!"

Deze Rubber Base Gel dient als extra versteviging van de natuurlijke nagel. Tevens zorgt de Rubber Base Gel van Virgin Nails voor een extra goede hechting waardoor de draagbaarheid van gelpolish wordt verlengd van 2 naar 3 tot 4 weken. De rubberbase gel bevat namelijk een primer/bonder.


Omdat rubberbase gel een self-pinching effect heeft zal de natuurlijke nagel door het dragen van dit product een diepere c-curve in de natuurlijke nagel creeert. Hierdoor is de nagel steviger en zal deze minder snel breken.

De Rubber Base Gel is Soak - Off wat betekent dat deze prima afweekbaar is. Wij raden aan om bij een "opgebouwde nagel" het merendeel eerst te vijlen of met de frees te verwijderen.

 

Let op: De Rubber Base Gel vervangt een normale Base Coat. 

Dit product is gevoelig voor zonlicht en temperatuurverschillen. Bewaar het op een donkere koele plek (in een kast of lade). Bewaar deze producten niet achter glas of dichtbij een raam. Ook een geblindeerd raam laat UV straling door. Wij kunnen helaas geen garantie geven op producten die zijn uitgehard in een flesje omdat dit wordt veroorzaakt door externe factoren waar wij geen invloed op hebben.

Bekijk ook eens onze andere kleuren Rubberbase:

Rubberbase Beige/Nude Silver
Rubberbase Pink
Rubberbase Pink Silver
Rubberbase Beige/Nude
Keywords: Rubberbase, Rubberbase Gel, Rubber Base, natural nail treatment, Builder in a Bottle, BIAB, TGB, TS Gel, B Bottle, Bottled Buider, Bottle Builder, Build that Nail, Builder Base, Brush on Builder Gel, Building Gel, 

Specificatie Omschrijving
Kleur Wit
© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel