Acryl-Gel
 

Acryl – Gel is een product wat in 2017 voor het eerst op de markt is gebracht onder de naam Polygel van het merk Gelish. Inmiddels heeft bijna elk merk zijn eigen polygel onder verschillende namen.

Bij Virgin Nails is deze polygel bekend onder de naam Acryl-Gel.

Acryl - Gel is een nieuw systeem op het gebied van kunstnagels. Het is  een combinatie van gel en acryl en heeft alle voordelen van beide gecombineerd in 1 formule. Acryl - Gel is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan gel. Het voelt dus natuurlijker. Het heeft de flexibiliteit van Gel en de hardheid van Acryl. Al deze punten zorgen voor een perfecte hechting van het product op de natuurlijke nagel. Daarnaast kent het product geen penetrante geur zoals bijvoorbeeld bij Acryl wel het geval is.

Kort gezegd is het gewoon een product om kunstnagels mee te maken. 

Met dit product kunnen wij de nagels verstevigen en tevens verlengen in de vorm en lengte die de klant wenst. Dit kunstsysteem is tevens geschikt voor allerlei nailart en glitters.

Bij alle behandelingen wordt een manicure uitgevoerd. Dit betekent dat uw nagelriemen worden verzorgd en wij afsluiten met een heerlijke natuurlijke nagelriemolie en een heerlijke handcreme.
 

(Let op: Virgin Nails zal altijd een passend advies geven als het gaat om product gebruik. Hierbij wordt gekeken naar medische achtergrond, werk en natuurlijk de wensen van de klant. Het kan dus voorkomen dat u een afspraak maakt voor een specifieke behandeling maar dat wij een ander advies geven bij het zien van de nagels)

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

nagelstyliste purmerend | goedkope nagelgroothandel | acrylgel kopen | gellak kopen

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel