Brows & Lashes

 

Bij ons kun je ook terecht voor wenkbrauwen en wimpers. Naast het shapen (waxen/epileren) en verven van jouw wenkbrauwen kun je bij ons ook terecht voor Henna Brows en Lashlift.

Hieronder leggen wij je graag uit wat deze behandelingen in houden.

 

Henna Brows

Henna is een natuurlijk product welke goed hecht. Met Henna kun je de wenkbrauwen verven en de huid direct mee kleuren. Je creeërt hiermee een "powderbrows" effect. Henna trekt in tegenstelling tot normale wenkbrauwvef niet in de haartjes maar omsluit de haartjes. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en je haartjes dikker. Afhankelijk van het soort huid dat jij hebt blijft de henna tot ongeveer 14 dagen perfect op de huid zitten en wel 6-8 weken om de haartjes. 

Bij deze behandeling is het shapen van de wenkbrauwen aan te raden. Bij Virgin Nails doen we dit volgens de Brow Mapping methode (de vorm van de wenkbrauwen uittekenen op de huid rondom de wenkbrauw zodat er een perfecte strakke vorm ontstaat). In de laatste fase van de Henna behandeling worden jouw wenkbrauwen gewaxt zodat alle haartjes inclusief de donshaartjes die buiten het gebied vallen worden verwijderd voor een superstrak resultaat. 

Voor een langerduriger resultaat adviseren wij bij je eerste behandeling een Brow-Oil. Deze zorgt ervoor dat de henna langer hecht op de huid en is verkrijgbaar in de salon. Met een browgel shape jij elke ochtend je wenkbrauwen waardoor deze de hele dag netjes in model blijven.

Wanneer kun je beter niet kiezen voor Henna Brows maar gewoon gaan voor het verven van de wenkbrauwen met normale wenkbrauwverf:

  • bij een vette huid
  • bij zeer blonde wenkbrauwen of een lichte huid
  • als je reeds volle en donkere wenkbrauwen hebt
  • wanneer je huid geirriteerd is of bij wondjes in en om de wenkbrauwen
  • als je allergisch bent voor haar- en wenkbrauwverf
  • wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na een henna tatoeage
  • als je na een behandeling van plan bent heel veel in de zon te gaan (dit doet de henna sneller van de huid vervagen)
  • als je zwanger bent


Lashlift

De Lashlift is DE Beauty treatment van 2020. Door middel van zogenaamde "rods" worden jouw natuurlijke wimpers gekruld. Het resultaat is een prachtige wimper die niet naar voren wijst maar met een krul omhoog. Jouw wimpers lijken hierdoor langer, je blik meer open en je ogen groter. Het resultaat van een Lashlift is 6-7 weken zichtbaar. Een Lashlift biedt een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions willen of kunnen vedragen. 

Voor een Lashlift behandeling vragen wij jou om zonder oog make-up te komen. Voor een zo mooi mogelijk resultaat is het belangrijk dat de wimpers tot 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water. Ga dus niet zwemmen of naar de sauna. Gebruik ook de eerste 24 uur geen mascara. Tevens is het belangrijk om na een wimperlift geen make-up remover op oliebasis te gebruiken.

 

 

Wil jij jouw wenkbrauwen of wimpers laten stylen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel