Wax Treatments

 

Ongewenste haargroei op plekken waar je het liever niet hebt? 

Bij Virgin Nails & more ben je aan het juiste adres.

Bij Virgin Nails werken wij met alleen de beste kwaliteit hars en wax! Het merk LYCON is op de markt sinds 1978 en is wereldwijd bekend. LYCON is marktleider op het gebied van harsen/waxen en mede hierdoor kunnen zij de kwaliteit van hun producten waarborgen. De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een superglad resultaat. Haar vanaf 1mm kunnen wij al verwijderen. Daarnaast zijn de producten van LYCON verrijkt met aromatische oliën en dit maakt de behandeling tot een aangename behandeling. 

Maar waxen doet toch pijn? Geen enkel mens is hetzelfde en pijn wordt dus ook verschillend ervaren. Sommige mensen voelen bijna niets bij het waxen. Hoe het waxen aanvoelt kan ook afhankelijk zijn van de periode waarin je je laat ontharen (denk hierbij aan de menstruatie periode en/of overgang, stress of onrust, lange haren langer dan 1cm). Over het algemeen is het goed te doen en wordt het doorgaans beschreven alsof er een pleister van je huid wordt getrokken. Het gevoel duurt maar kort. Mensen die nog nooit een behandeling zijn ondergaan zijn vaak bang voor eventuele pijn. Bij regelmatig waxen zal de haargroei vertragen en verminderen of zelfs stoppen. Haartjes die na het ontharen terug groeien zullen zachter zijn en minder stug. Hierdoor zal er na verloop van tijd geen pijn meer worden ervaren.

Ga jij op vakantie en wil jij gladde benen? Je haartjes groeien in 3 fasen. Deze fasen volgen elkaar voortdurend op. Wanneer het ene haartje tijdens de behandeling in fase 3 zit kunnen er ook haartjes zijn die pas in fase 1 zitten. Bij fase 1 is het haartje nog niet zichtbaar en zit deze nog onder het huidoppervlak. Deze haar wordt dus niet mee gewaxt. Om alle 3 de fasen een keer te doorlopen en de groei van jouw haartjes gelijk te krijgen adviseren wij om 3x een behandeling te hebben gehad voordat jij op vakantie gaat. Tussen een behandeling in zitten 4 - 6 weken (van persoon tot persoon afhankelijk). Zo ben jij er zeker van dat jij geen ongewenste haargroei hebt tijdens jouw zomerse vakantie.

Wij kunnen alle lichaamsdelen waxen maar voeren geen Brazilian Wax of Boyzilian Wax uit.

Wil jij een Wax Treatment inplannen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel