Henna Brows

Kwalitatief goede henna brows kopen en bestellen

Henna brows kleuren de wenkbrauwhaartjes, maar blijven ook op de huid zitten, waardoor je er extra lang plezier van hebt. Henna brows zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en met onze uitgebreide color collection vind je altijd de kleur die bij je past. Het voordeel van onze henna brows is dat je alle kleuren kunt mengen voor een optimaal resultaat. Het is dus mogelijk om meerdere typen henna brows te kopen en zelf aan de slag te gaan. Voor mensen met wenkbrauwen die niet zo vol zijn of erg licht biedt deze oplossing uitkomst. De henna omsluit de haartjes waardoor ze voller en dikker lijken. Heb je een vette huid? Reinig de huid dan met speciale Brow Shampoo en Brow scrub gevolgd door een Tonic. Hierdoor hecht de henna beter op de huid en krijg je een mooier resultaat. Wil je nog een stapje verder gaan? Meng de henna met onze Brow Activator. Het is aan te raden altijd eerst een patchtest te doen, zodat je zeker weet dat je niet allergisch bent voor een bestanddeel van onze henna brows. De brows kunnen namelijk sporen van noten bevatten. In het adviesgesprek met de schoonheidsspecialiste krijg je hierin uitgebreid advies.

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Hoe houd je henna brows mooi en hoe verwijder je ze?

Na het aanbrengen van de henna brows van jouw keuze, mag je 24 uur niet douchen, zodat de verf goed kan drogen. Daarna, tijdens het douchen, breng je Brow Oil aan. Door de olie heeft water minder effect op je wenkbrauwen. Ook later is het verstandig je wenkbrauwen niet af te drogen of enkel droog te deppen. Nadat de henna brows in aanraking komen met water, zijn ze kwetsbaar en kunnen ze beschadigen. Je henna brows gaan het langst mee, als je ze zo min mogelijk aanraakt. De henna blijft ongeveer 6 weken om de haartjes zitten. Als je de henna brows wilt verwijderen, doe je dit met toner of met een speciale shampoo, die henna uit het haar wast. Gaat het moeilijk? Dan kun je een wasrag gebruiken.

 

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Henna brows kopen via onze webshop

Als je henna brows bij ons koopt kun je ervoor kiezen om ze gratis af te halen of op te laten sturen. Bij bestellingen van een bedrag boven de 25 euro, betalen wij de verzendkosten. Naast henna voor henna brows, kun je bij ons ook terecht voor Browlamination en Lashlift, wenkbrauwverf en diverse tools voor het maken van henna brows. Daarnaast vind je in onze nagelgroothandel nagelproducten waaronder gellak. Wij zijn de leverancier van ons eigen merk Virgin Nails en verkopen producten van het mooie merk CC Henna Brow. We verkopen zowel aan particulieren als professionals en werken uitsluitend op afspraak. Wil je zelf graag gebruiken maken van onze producten of heb je een nagelsalon? Bij ons ben je aan het juiste adres. Heb je vragen over onze producten, voorwaarden of een lopende levering? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel