HEAD manicure producten

 

Ben jij op zoek naar zeer hoge kwaliteit vellentangen? Of wil je graag manicure bitjes kopen? Wellicht zoek je juist naar pedicure bitjes of bitjes om producten mee te verwijderen?

Bij Virgin Nails hebben wij een zeer groot assortiment aan verschillende soorten frees bitjes. Bij elk bitje hebben wij een uitgebreide uitleg waar deze geschikt voor is en voor welk deel van de manicure het bitje gebruikt moet worden. Gebruik de diamond bitjes bijvoorbeeld voor een russische manicure of een uitgbreide pedicure behandeling.
 

 

HEAD Beauty Tools

 

HEAD Beauty Tools is een van de merken waar wij distributeur voor zijn. HEAD levert hoogwaardige werkmaterialen zoals vellentangen en freesbitjes. 

De carbide bits van HEAD zijn gemaakt van zogenaamd Tungsten Carbide in het Nederlands bekend als Wolfraamcarbide. Dit staat bekend om zijn hardheid wat het carbide bitje van HEAD dus zeer slijtvast maakt. Daarnaast biedt HEAD ook diverse bitjes aan met een coating waardoor deze nog meer bestand zijn tegen slijtage en tevens minder warmte creëren. 

De vellentangen van HEAD knippen zeer soepel en liggen lekker in de hand. Dankzij de verschillende eigenschappen van de werkmaterialen is er voor iedereen voldoende keus en de juiste vellentang beschikbaar.

Wij adviseren voor het gebruik van een vellentang een opleiding te volgen. 

© 2017 - 2023 Virgin Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel